Ystävämme Brilliantissa kutsuttiin äskettäin osallistumaan Multiflightin HQ: n Multiflight / JCT600 -tapahtumaan Leedsin / Bradfordin lentokentällä. Nouseen haasteeseen he rakensivat huipputeknisen 8-paikkaisen kodin elokuvateatterin vain 48 tunnissa. Nopeat autot, toimeenpaneva suihkukoneet, helikopterit ja kodin elokuvateatterit kaikki saman kattojärjestelmän alla – nyt se on meidän tapahtuma! Lue yksityiskohdat ja linkki muihin valokuviin.

”Kun Fantasticia kutsuttiin osallistumaan Multiflight / JCT600 -tapahtumaan Multiflightin HQ: lla Leedsin / Bradfordin lentokentällä, valitsimme rakentaakseen todella korkean suorituskyvyn kodin elokuvateatterin, joka pystyi istumaan 8 ihmistä. Tämän lähtökohtana kehitimme 7 x 5 m: n kahden tason kodin elokuvateatterin, joka sijoittaisi Ferrariksen, Maseratisin, Bentleysin, Astonsin, helikopterien ja yksityisten suihkukoneiden keskuudessa.

Yhteistyössä Genesis Technologiesin kanssa kehitimme referenssitason elokuvateatterin, jossa on ADA -prosessointi yhdistettynä täysin aktiiviseen 7.2 Proaudio -kaiuttimen asennukseen. Visuaalit olivat upeita. Digitaalinen projektio Highlite 1080p 3 -projektori- ja ISCO-objektiiviyhdistelmä tarjosi kauniin 120 ″ 2,35: 1 -anamorfisen kuvan, jota syöttää Kaleidescape M500 Blu-ray Player.

AMX -ohjausryhmä viittasi siihen, että pystyimme käyttämään kaikkia järjestelmän ominaisuuksia yhdellä iPadilla käynnissä olevan helpon käyttöliittymän kautta. Elokuvat esitettiin ohjaajien suunnittelemissa kuvasuhteissa, musiikki oli ilahtunut vertailutasolla. Kaikkien standardien mukaan tämä oli merkittävä elokuva; Yli 48 tuntia rakennetulle elokuvateatterille esitys oli huikea. Erittäin suuri kiitos molemmille Genesis Technologiesille että poikkeukselliselle joukkueellemme siitä, että se veti sen yhteen niin lyhyessä ajassa. Kiitos myös JCT600: lle ja Multiflightille osallistumaan kutsusta. ”

BrilliantLiving.co.uk

Haluta lisää? – Sinun pitäisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published.