Olemme niin innoissamme paljastamaan, että koti- ja talon televisiosovellus on verkossa Samsung Wise -televisioissa Kanadassa ja Yhdysvalloissa! Nyt voit tarkastella erittäin hienointa H&H TV: n HD -laatua.

Samsung Wise -keskuksen sisällä voit hankkia H&H TV -sovelluksen, jos televisio on linkitetty Internetiin. Löydät meidät elämäntapaan tai etsimällä ”taloa ja kotia”.

Kun olet sovelluksen sisällä, näet viimeisimmät videomme näytöllä ensin. Uusia videoita lisätään sovellukseen säännöllisesti. Voit myös etsiä videotyypin mukaan – House Tours, DIY -projektit, muutokset, sisustus, ruoka, kausiluonteiset, käsityöläiset ja hahmot – tai hyödyntää “haku” löytääksesi tarkalleen mitä etsit.

Kotimatkoissa löydät nämä alaluokat: keittiöt ja kylpyhuoneet, kotitalouskodit, pienet tilat, asunnot ja loftit, kaupungin kodit, kellarit, maa ja mökki sekä puutarhanhoito- ja ulkotiloja.

En voi odottaa tarkkailemaan kaikkia suosikkejani olohuoneessani!

Onko sinulla Samsungin viisas televisio? Kokeile sovellusta tänään ja kommentoi alla ajatuksiasi! Tai twiitti meitä @houseandhome #hhstreamingtv: llä.

H&H Streaming TV -sovellus oli mahdollista Ontario Media Advancement Corporationin tuella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.