varo Ikea ja Pottery Barn – uusi lapsi on tulossa kaupunkiin! Calgaryssa avataan 7. lokakuuta Calgaryssa (Yhdysvaltain huonekalujen jälleenmyyjä, joka on perustettu Torontoon vuosi sitten). Tapa, jolla näen sen, sinulla ei voi koskaan olla liian monia paikkoja ostaa kohtuuhintaista suunnittelua, ja nyt West Coastersilla on vielä yksi määränpää. Nyt tiedän, että sinulla on vielä kaksi viikkoa odottaa ennen ovien avautumista, mutta en voinut vastustaa parhaiden ostosvalintani jakamista Crate’s Fall -kokoonpanosta.

Himoittuja esineitä on paljon enemmän, mutta tässä on alku:

Älä mene lankaan tämän herkän lampun kanssa: sen koko on loistava potentiaali. Abigail -pöytävalaisin, 320 dollaria.

Pieni teollisuus ei koskaan satuta ketään. Lyle -kauneus on, että sitä voidaan käyttää sisälle tai ulkopuolelle. Haluaisin nähdä nämä tuolit vanhan tahdilla maatilapöydällä. Lyle -sivutuoli, 270 dollaria.

Rakastan ehdottomasti tätä ruokailuvälineitä! Neliö, matta, musta hartsi käsittelee kauniisti ruostumattoman teräksen kanssa. 20-kappaleinen sarja on nyt myynnissä 130 dollarilla Yhdysvaltain verkkosivustolla, joten et todellakaan voi mennä pieleen! Wright Fiteware, säännöllinen hinta, 45 dollaria 5-osaisesta paikasta.

Jos pidät teollisesta trendistä, mutta pelkäät sitoutumista, tässä on tilaisuutesi lisätä pieni osuma tilaan. Sauman maljakot, 130–150 dollaria.

Vahvat linjat, jotka on sekoitettu lämpimään kiinteään teakiin, antavat todella lausunnon tässä kokoelmassa. Fulton Media Console, 1 599 dollaria.

Nyt minun on myönnettävä, että olen tällä hetkellä hieman pakkomielle poikkileikkauksista. Olemme juuri lopettaneet kellarimme ja poikkileikkaus olisi täydellinen ratkaisu tilaan. Tämän tietyn sohvan puhdas linjat ja cosiness on täydellinen – nyt minun on tehtävä vain vakuuttaa mieheni! Kaupungin 5-osainen osasto, 4 645 dollaria.

Etsi uusi Crate & Barrel Southcentre Mall, 100 Anderson Road Kaakkois. Hyvää ostoksia Calgary!

Valokuvien hyvitykset: 1.-6. Kohteliaisuus laatikko ja tynnyri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.