Rakastan mustien maalattujen sisäovien ulkoasua, ja olen nähnyt tämän ilmeen jo useita vuosia. Mutta silti, joka kerta ehdotan sitä, ihmiset ovat aina järkyttyneitä. ”Musta?!…” He kyseenalaistavat hämmästyneenä.

Kuten kaikki värit, on niin lukuisia mustia sävyjä, ja jopa silloin, kun se näyttää mustalta sirulla, se voi näyttää tummanruskealta tai laivastonsiniseltä ovella. Joten, muista testata se ensin. Minun täytyy myöntää; Tein virheen omassa kodissani (yllä) valitsemalla väri, joka ei ollut tarpeeksi tumma oville. Halusin puuhiilen harmaata, joten menin Benjamin Mooren päällystakin (CC-544) kanssa. Se osoittautui paljon kevyemmäksi kuin odotin, mutta päädyin jättämään sen, koska se antaa silti hyvän lausunnon.

Valitse todellinen musta ja tällä tavalla et voi mennä pieleen. Ehdotan Benjamin Mooren mustaa (2132-10), koska se on hyvin totta nimelle. Toinen loistava vaihtoehto on Iron Mountain (2134-30), myös Benjamin Moore. Se ei ole musta, mutta todella hienostunut puuhiili.

Tummat ovet näyttävät aina loistavalta vaaleilla seinillä ja valkoisella koristeella. Se lisää varmasti kontrastia tilaan, ja mielestäni se on hyvä välimerkki.

Kurkista näitä esimerkkejä. Kiinteät ovet, ovet lasilla – ne kaikki näyttävät loistavalta tummalta sävystä, ovatko ne tavanomaisessa tai modernissa ympäristössä.

Katso paljon enemmän tummia maalien inspiraatiota Kimberley Brownin maalatuista ikkunakehyksistä blogiviesti.

Valokuvien hyvitykset:
1. House & Home -muotoilusta SIP 2009, valokuvaus Michael Graydon
2. House & Home -muotoilusta SIP 2008, Photography: Ted Yarwood
3. House & Home Elokuu 2009 -numerosta, Photography kirjoittanut Ted Yarwood
4. House & Home Maaliskuun 2010 numerosta, Photography: Ted Yarwood
5 5
6. House & Home huhtikuun 2008 numero, Stacey Brandfordin valokuvaus
7. House & Home Maaliskuun 2009 numero, valokuvaus Michael Graydon
8. House & Home Condos SIP 2009, valokuvaus Michael Graydon

Leave a Reply

Your email address will not be published.