UK-pohjaiselle Bensoftware ilmoittaa tänään SecuritySpy 2.0.9: n päivityksen heidän Multi-Camera-videovalvontaohjelmistoihin Macintosh-alustalla. Ominaisuuksien, kuten liikkeen havaitsemisen, useiden video- ja äänisyötteiden reaaliaikaisen pakkaamisen sekä verkkovideoiden ja äänen suoratoiston, tietoturva-alueiden vaatimiseksi videovalvontasovellusten vaatimiseksi. SecuritySpy tukee laajaa valikoimaa verkkokameroita ja videopalvelimia sekä Firewire-, USB- ja PCI -videolaitteita.

LONDON, Iso-Britannia-Bensoftware ilmoitti tänään julkaisemasta SecuritySpy 2.0.9, päivityksen Premier Multi-Camera -videovalvontaohjelmistoon Macintosh-alustalla. Ominaisuuksien, kuten liikkeen havaitsemisen, useiden video- ja äänisyötteiden reaaliaikaisen pakkaamisen sekä verkkovideoiden ja äänen suoratoiston, tietoturva-alueiden vaatimiseksi videovalvontasovellusten vaatimiseksi.

“Tämä päivitys edustaa jatkuvaa sitoutumistamme korkealaatuisten ohjelmistojen ylläpitämiseen ja asiakkaidemme palautteen vastaamiseen”, sanoi SecuritySpy: n kehittäjä Ben Bird. “Yhdistettynä Mac OS X: ään, Applen kalliovaiheiseen käyttöjärjestelmään, SecuritySpy tarjoaa ylittämättömän toiminnallisuuden, vakauden ja helppokäyttöisyyden.”

SecuritySpy tukee laajaa valikoimaa verkkokameroita ja videopalvelimia, mukaan lukien suosittu ACTI, Axis, Panasonic, Sony ja Vivoek Ranges, sekä Firewire-, USB- ja PCI -videolaitteet. SecuritySpy tarjoaa hienostuneen liikkeen havaitsemisen, jota voidaan käyttää nauhoituksen ja sähköpostin ilmoittamiseen ja äänihälytyksiin. Sisäänrakennettu verkkopalvelin sallii live-videon ja äänen kauko-ohjauksen, aiemmin kaapatun materiaalin sekä ohjelmiston kokoonpanon Internetistä web-selaimella tai mobiililaitteella, kuten iPhone.

Tämän version uudet ominaisuudet sisältävät koko näytön tila, tuen paljon enemmän verkkokameroita ja virhekorjauksia.

Hinnoittelu ja saatavuus – SecuritySpy voidaan ladata ja arvioida täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan ennen ostamista. Hinnoittelu on Ison-Britannian puntaa, euroja tai Yhdysvaltain dollareita ja riippuu käytettyjen samanaikaisten kameroiden lukumäärästä, joka vaihtelee välillä 29,90 (noin 50 dollaria) yhden kameran versiolle 499,00: een (noin 800 dollaria) rajoittamattomaan kameraversioon.

www.bensoftware.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published.