Crestron on ottanut käyttöön uuden energiatehokkaiden suuritehoisten kaupallisten vahvistimien linjan. Ainutlaatuiset AMP -sarjan vahvistimet, jotka on suunniteltu täyttämään Energy Star -sertifiointivaatimukset. Jokainen AMP -sarjan vahvistin on 100% crestron, joka on suunniteltu, suunnitellut ja valmistettu…

”Suunniteltu energiatehokkuuteen, huippuluokan äänen suorituskykyyn ja monipuolisuuteen monenlaisissa kaupallisissa ympäristöissä, AMP-sarjan vahvistimet tarjoavat yli kaksinkertaisen muiden AMP: ien voiman luokassaan. AMP-sarja tarjoaa korkean tehokkuuden vahvistimen topologiaa ja alhaisen melun, vähäisen vääristymisen suorituskyvyn, ja tarjoaa enemmän päätilaa suurempien huoneiden käyttämiseen luentosalissa, urheilubaareissa, ravintoloissa, auditorioissa, vähittäiskaupan tiloissa, hotellikonferenssitiloissa tai yrityskoulukouluissa. Kanava, joka valitaan joko 70 V: lle tai 100 V: lle, mitä tahansa AMP: tä voidaan käyttää sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisissä ympäristöissä.

“Uusi AMP-sarjan linja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän monistusvoimaa, energiatehokkuutta ja joustavuutta monille kaupallisille sovelluksille”, kertoi Crestron Internationalin myynti- ja markkinointijohtaja Robin Van Meuwen. “Nyt organisaatioiden ei tarvitse mennä ulos ostamaan tietyn tyyppistä AMP: tä jokaiselle huoneelle tai jokaiselle käytölle, AMP tuo joustavuuden ja äänenlaadun käytännöllisesti katsoen kaikkiin asetuksiin, joissa toivotaan laadukasta ääntä.”

Lisätehoiden säilytysominaisuuksia ovat automaattinen “virta-alas” -tila, joka sammuttaa vahvistimen automaattisesti 30 minuutin ilman signaalia. Kätevästi automaattinen ”Power-On” kääntää heti vahvistimen takaisin, kun signaali, kuten puhetta mikrofoniksi tai CD/DVD-levyn soittaminen, havaitaan. Tämä ainutlaatuinen voimaominaisuus tarjoaa älykkäiden ja automatisoidun pitkäaikaisen energiansäästöratkaisun joko yliopistojen luokkien välissä, seminaareissa tai tyhjissä huoneissa urheilubaareissa.

Valittavana olevalla neljällä mallilla AMP -sarja tarjoaa runsaasti suunnittelu- ja virtavaihtoehtoja. Kevyt ja alle 11 tuumaa syvä, AMP-2210: t ja AMP-3210: t tarjoavat kahden tai kolmen kanavan valikoiman sekä 4 että 8 ohmin kaiuttimien ajamiseksi 120 wattia ja 210 wattia. Alle 15 tuuman syvä AMP-2210T ja AMP-3210T toimittavat joko kaksi tai kolme kanavaa 210W @ 4HMS, 120W @ 8OHMS ja 120W nopeudella 70/100 V. Tarjoamalla yhden komponentin ratkaisun lukuisiin sovelluksiin, jokainen kanava on valittavissa 4/8OHMS: lle ja eristetylle 70 V: lle tai 100 V: lle minkä tahansa yhdistelmän toimittamiseksi.

Viides malli, AMP-2210HT, tarjoaa täydellisen 210 W: n 70 V: n nopeudella ja on ihanteellinen isommille rakennuksille, kuten hotelleille, ostoskeskuksille ja vastaaville suurille julkisille tiloille, joissa on kymmeniä kaiuttimia useissa kerroksissa. Kaikki AMP-sarjan AMP: t tarjoavat tilaa säästävän kompaktin suunnittelun ja sopivat yhteen 1U-telinetilaan.

Energiatehokkuus, joka on sekoitettu voimakkaasti tuotanto- ja äärimmäiseen monipuolisuuteen äänisuunnittelussa, tekee AMP-sarjan vahvistimista kustannustehokkaan valinnan erinomaisen äänenvahvistuksen tarjoamiseksi vaativimpiin kaupallisiin asetuksiin. ”

Crestron Mobile for iOS: Crestron Mobile Pro iOS: lle: crestron.com

Haluta lisää? – Sinun tulisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published.