löysimme äskettäin vielä yhden GSM -hallinnoidun kytkimen keskuslämmityksen etähallinnasta. Tämä on yksi edullisimmista yksiköistä, joita olemme tavanneet, joten otimme yhteyttä yritykseen ja olimme perustaneet meille järjestelmän meille. Näin se toimii tarkalleen.

Laitteisto – Järjestelmä itsessään on GSM -moduuli, nimeltään ‘David’ Tšekin valmistajilta Jablotronilta. Vaikka siinä on paljon mahdollisia sovelluksia, järjestelmää markkinoidaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa ”SMS Central Heating” -sovelluksella ja on tarkoitettu tiukasti talonomistajille, jotka haluavat hallita kattiloitaan matkapuhelimestaan.

Järjestelmäkustannukset Yhdysvaltain £ 209 annettiin sekä hyödyntämme heidän asentajaa, joka kattaa alueellemme ja asennettuna, samoin kuin noin tunnissa. Asennuskulut 60 puntaa.

Laitteisto sisältää 2 virtalähdettä (5 ampeeria) sekä 4 syöttöliittoa. Releet ovat paljon tyypillisiä keskuslämmitykseen sekä kuumavesipiireihin, mutta ne saattavat olla kytketty porteihin, autotallioviin tai minkä tahansa tyyppiseen tapaan muihin laitteistoihin. Tuloksia voidaan hyödyntää, jotta talon omistaja voi ymmärtää, milloin heidän turvajärjestelmänsä on laikattu tai ehkä hälytys tulvasta tai jäätymislämpötilasta oikealla anturilla. GSM-moduuli on Quad-band (850/900/1800/1900 MHz) järjestelmä, samoin kuin järjestelmä siemailee virtaa noin 20 mA: n valmiustilassa sekä 500 mA kommunikoidessaan.

Operaatio – Asentajamme ohjelmoi järjestelmämme, mutta voit muuttaa ohjelmaa itse etäisesti (lisätä tai muuttaa mobiilinumeroisia numeroita jne.) Verkkosivustolla. Toimintamuotoja on kaksi. Aivan ensimmäisenä voit soittaa järjestelmän lämmityksen käynnistämiseksi. Kaiken tyyppisistä tunnistetuista numeroista (useita numeroita voidaan tallentaa) puhelu hylätään samoin kuin lämmitys, samoin kuin ajastin aloitettiin (sekunnista tunteihin). Tällä on etuna, että puhelinkustannukset eivät aiheuta, koska puhelu hylätään eikä vastattu.

Toinen (ja näennäisesti paljon suositumpi) valinta on järjestelmän hallinta tekstiviestiviestin avulla. Lämmityksen lähettäminen kytkee järjestelmän päälle ja aloittaa ajastimen. SMS: n hallinnan etu on tuloksena olevat vahvistusviestit, tässä tilanteessa “lämmitys OK”. Tekstiviestillä ‘lämmitys pois’ on odotettu toiminta sekä ‘lämmitys OK’ vahvistusteksti.

Tekstiviestin “tilan” lähettäminen järjestelmään johtaa vastaukseen, joka osoittaa jokaisen tuloksen (a, b, c ja d) nykyisen määrityksen sekä jokaisen lähtö (x ja y) sekä signaalin kestävyys kuten sekä järjestelmän jännite (katso iPhone -kuva tämän artikkelin yläosassa).

Järjestelmän mukana tuli Payg Sim -kortti, jossa oli 10 puntaa. Joku joku käyttää järjestelmää loma-talossa tai asuntovaunussa, se voi kestää vuoden tai paljon enemmän, mutta on syytä huomauttaa, että monet simit tarvitsevat määräajoin lisäyksen pysyäkseen toiminnassa.

Johtopäätös – SMS -keskuslämmitysjärjestelmä on siisti ja edullinen järjestelmä, joka toimii hyvin. Sillä on laitteisto monipuolisuus laajentaa muihin toimintoihin sekä kaksoiskäyttötapoihinsa, se sopii monenlaisiin viisas -talosovelluksiin.

ominaisuudet

2 Tehonreleen X lähtökontakti sekä y (jokainen mahdollistaa jopa 5A/250 V)

4 Syöttöliittimet a

Saatavana Amazonilta: Tarkista myös GSM -auto

Myynti

Lähettäjät GSM -sisäänkäynnin avaaja, GSM -etäkytkin, ovi …

(607)

£ 26,99

päästä

Sisäänkäynnin avaaja, GSM -etäkytkimen oven avaaja …

(27)

£ 25.99

päästä

GSM: n sisäänkäynnin avaajan relepuhelun kytkimen kaukosäädin …

(16)

päästä

Sovellukset

Kytkin SMS -kaukosäätimellä. SMS -tekstit tiettyjen napojen muuttamiseksi päälle/pois ovat konfiguroitavissa.

Aikakytkin, joka voidaan laukaista etäyhteyden avulla älypuhelimella (kytkentäjakso on konfiguroitavissa 1 SeconD – 10 tuntia).

Rele, jossa on kauko-ohjain. Jopa 50 puh. Numerot voidaan valtuuttaa jokaiselle releelle. Koska puheluita ei vastata GSM: n hallinnointiin, on ilmainen maksu. (David tarkistaa vain soittajan numeron ja – jos numero on valtuutettu – vastaa releaktivointia.) Tätä voidaan hyödyntää automaattisen pysäköintitaulun hallinnassa jne.

Rele, jolla on pätevyysrajoitettu kaukosäädin. Jokaisella valtuutetulla numerolla voi olla raja puhelujen lukumäärään. Kun puhelun lukumäärä saavuttaa rajan, puh. Numero on valtuutettu. Tästä voi olla hyötyä ennakkomaksupalveluille, kuten esim. pysäköinti. Kaikentyyppinen tel. Järjestelmänvalvoja voi antaa numeron uudelleen valtuuttaa tekstiviestillä.

SMS -toimittaja. Syöttö A – D -aktivoinnit tai deaktivaatiot voidaan ilmoittaa tekstiviestillä ja valinnaisesti varmennettu puheluilla. Jokaisella tulolla voi olla omat viestitekstinsä samoin kuin 8 puh. Ohjelmoitut numerot.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

Leave a Reply

Your email address will not be published.