lempeä lukija (lempeä, koska et ole rikkoutunut paloihini kommenttiosassa, kiitos paljon), olen vihdoin kellarikerroksen valokuvauksen yhteydessä. Hauska kuinka asiat tulevat täyteen ympyrään. Muistatko, kun blogin ensin kellarin kuvaamisesta valokuvaaja Michael Graydonin kanssa takaisin vuonna 2007, ja se inspiroi minua tekemään oman kellarini? No, voimat, jotka varataan hänet jälleen kellarikerrokselleni, enkä voinut olla paljon innoissaan!

Tässä ovat Michael ja hänen avustajansa Valerie perustavat kannettavan tietokoneen/toimiston Gateleg -pöydälleni. Tiesin, että kun se oli taitettu, tämä pöytä tekisi hyvän pienen toimiston.

Ja tässä on Michael, joka rivittää takani. Mielestäni tämä on paras osoitus siitä, että olemme kellarissa – Michael on pitkä, mutta ei kummajainen, ja niin näet kuinka matalat nämä katot todella ovat. Tämä on tavanomainen 7-jalkainen katto normaalissa kellarissa.

Joten seuraavat muutama befores ja jälkikäteen, melkein tarkka kulman suhteen. Olen niin tyytyväinen tuloksiin ja olen tyytyväinen siihen, että House & Home on tehnyt päätöksen kuvata projektia ammattimaisesti – se on jotain, joka minun on aina muistutettava minua kipusta, ilmoitan ilahduttavan lopputuloksen. Toivon että pidät!

Katso koko ammattimaisesti valokuvattujen tulosten katsominen syksyllä 2009 Makeovers -erikoisnumeroon, lehtikioskeissa 17. elokuuta.

Valokuvien hyvitykset:
Meg Crossley

Leave a Reply

Your email address will not be published.