, vaikka poikani on menossa vain toiseen luokkaan syyskuussa, voin jo nähdä, kuinka tärkeää on nimetty alue kotitehtäville ja instituutioprojekteille. Suuri työpöytä on valtava osa sitä. Vaikka keittiön alueen pöydän kotitehtävissä olevissa istunnoissa ei ole mitään vikaa, nuorten tarjoaminen työpöydälle soittamaan omaan motivoi vaikeaa työtä ja luovuutta. Olkoon heidän olla osa ostoprosessia, mutta älä myöskään tarjoa heille yhtä paljon auktoriteettia. Loppujen lopuksi äiti ja isä ymmärtävät hienoimman suunnittelun suhteen! Täällä ovat suositeltavat työpöydät, jotka ovat sekä lapsiystävällisiä että aikuisten hyväksymiä.

Pidän Burnham -pöydän yksinkertaisista puhtaista linjoista Elte Mkt: ltä. Siinä on kaksi laatikkoa sekä huuli, joka kulkee sekä sivujen että selkänojan ympärillä – täydellinen kynäkynille ja kynille. Ihmiset edelleen käyttävät niitä, eikö niin?

Lähde: Elte Mkt

Tuotteet: Burham Desk, 895 dollaria.

PBKIDS: n Catalina -säilytyspöydällä on mökki maa katsoo alaspäin. Pidän tarkalleen siitä, kuinka sillä on mahdollisuus lisätä mökki lisäorganisaatioon.

Lähde: Keramiikkalaina lapset

Tuotteet: Catalina Storage Desk, 129–499 dollaria.

IKEA: n Micke -työasema on edullinen ja tarjoaa sekä fantastisia kelloja että pilliä, kuten magneettisen levyn ja johdon poistoaukon. Kirkkaan sininen ja valkoinen yhdistelmä on upea tapa lisätä väriä lapsesi tilaan.

Lähde: IKEA

Tuotteet: Michke WorkStation, 127 dollaria.

Ethan Allenin Emily Petit -pöytä on ehdottomasti hieno perinteiselle makuuhuoneelle. Pidän parempana mustaa, mutta sitä on saatavana samoin valkoisena ja luonnonpuun väreinä.

Koska se on niin yksinkertaista ja että antiikkisen huonekalujen ulkonäkö, se voidaan nopeasti siirtää ulos makuuhuoneesta ja käyttää konsolina esimerkiksi salissa, kun lapsesi on kasvanut.

Lähde: Ethan Allen

Tuotteet: Emily Small Desk, 1 109 dollaria.

Tällä DuchStudio-työpöydällä on näkyvä vuosisadan puolivälissä nykyaikainen ilme. Suuret laatikot ja pinta -alat tarjoavat enemmän kuin riittävän tilaa laitoksen tarvikkeille.

Lähde: Dugllstudio

Tuotteet: vuosisadan puolivälissä ranskalainen valkoinen työpöytä, 699 dollaria.

Tämä Guffin alkuperäinen vuosisadan puolivälin teak-työpöytä on suosikkini. Kustannukset ovat pisteissä ja tyyli on klassinen. Ehkä se on vähän kypsä, mutta se tarkoittaa vain sitä, että se kasvaa lapsesi kanssa aikuisuuteen.

Lähde: Guff -huonekalut

Tuotteet: Vintage Teak -pöytä, 495 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.