Tässä on AMX: n uusi MVP-9000i. 9 ”laajakuva LED-Backlit-kosketuspaneeli ohjaukseen ja automaatioon, joka käyttää sitä, mitä kuvataan” seuraavan sukupolven käyttöliittymänä, joka tukee sormensuuntaisia ​​navigointia ja animoituja sivusiirtymiä “. Yksikössä on täysi Ethernet-yhteys Poe-telakointiasemallaan sekä langaton 802.11 A/B/G Wi-Fi liikkeessä. Siellä on myös sisäänrakennettu kaiutin, mikrofoni, USB ja mikro-SD-paikka. MVP-9000i on saatavana valkoisena tai mustana, sillä on yli 1 Gt käyttökelpoista flash-muistia ja se tukee jopa 6 tuntia jatkuvaa käyttöä sen akkulla. Täysi PR hypyn jälkeen…

Eleiden navigointi ja animoitujen sivujen siirtymät siirtyvät hallintaan toiselle tasolle-AMX, johtava palvelujen tarjoaja, joka yksinkertaistaa tekniikan toteutusta, ylläpitoa ja käyttöä, on esittänyt viimeisimmän painos palkittuun Modero-kosketuspaneeliin-9 ”laajakuva MVP -9000i. Uuden käyttäjäkokemuksen tason tyylikäs MVP-9000I on varustettu kosketuspaneelitekniikan uusimmalla kehityksellä ja tarjoaa seuraavan sukupolven käyttöliittymää, joka tukee sormensuuntainen navigointia ja animoituja sivusiirtymiä.

MVP-9000I on suunniteltu toimittamaan nykypäivän kaupallisissa ja asuinhakemuksissa vaadittuja joustavuutta, ja se yhdistää langallisen Ethernet-yhteyden nopeuden ja turvallisuuden ja langattoman yhteyden 802.11 A/B/G -vapauteen. Se on suunniteltu vaihtamaan automaattisesti Ethernet-yhteyden välillä telakoituna ja WiFi-laituriin, kun se on laiturilla, toimittaen sekä pöytätason että seinän sisäisen ohjauksen. Poikkeuksellisen mobiilitoiminnon takaamiseksi se tarjoaa 802.11 A/B/G -WiFi: n antennin monimuotoisuuden ja tehokkaan langattoman turvallisuusominaisuuden kanssa, jotka ovat ihanteellisia pankki- ja yritysasetuksiin. Ethernet -virran (POE) tuki eliminoi tarpeen vetää erillinen virtakaapelitelevisio telakointiasemalle.

“MVP-9000i edistää huomattavasti kosketuspaneelia ja parantaa tapaa, jolla käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa hallinta- ja automaatio-kosketuspaneelien kanssa”, sanoi AMX: n teknologiajohtaja Robert Noble. “Sormen pyyhkäisy-animoitujen sivusiirtymien, fantastisten 24-bittisten värinäytön ja valikoiman muita kehityksiä yhdistyvät vertaansa vailla olevan ja intuitiivisen ohjausratkaisun toimittamiseksi.”

Näennäisesti jokainen ominaisuus, joka on mahdollista seuraavan sukupolven kokoushuoneissa ja Home AV -asennuksissa, on käyttäjän sormenpäässä, mukaan lukien VoIP-sisäpuhelin, 85 asteen laajakulma näkevät kaikkiin suuntiin, sisäänrakennetuissa kaiuttimissa ja mikrofoni, USB-tikku ja mikro-SD-paikkoja.

“Kun AMX aikoi suunnitella Modero 9000i -tapahtuman tavoitteena oli toimittaa hienointa kosketuspanoa sekä suorituskyvyssä että kokemuksessa”, kertoi AMX Europe -yrityksen toimitusjohtaja Kevin Morrison. “Tuloksena on alan ensimmäinen LED-Backlit-kosketuspaneeli, joka on sekä energiatehokas että elohopea täysin vapaa ja jolla on ylittämätön toiminnallisuus.”

AMX tarjoaa linjan laajoja järjestelmäsuunnittelualustoja mille tahansa asennustasolle ja helppokäyttöön, jotka kaikki tukevat MVP-9000i, mukaan lukien: AMXMeetingroom, AMX Visualarchitect ja Amxhome “.

MVP-9000i: n listahinta on 3 755 puntaa, ja se on saatavana osana integroitua AMX-järjestelmää. Opi paljon lisää osoitteessa www.amx.com/products/mvp-9000i.asp

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published.