On kulunut 2-1/2 vuotta siitä, kun ostin patio-huonekaluni, mutta se saattaa käyttää jo kasvojenkorotusta. Kun ostin sen, kaikki palat eivät maalattu täsmälleen samanvärisesti, samoin kuin outo sinivihreä sävy tarvitsi todella päivitystä. Istuimen vankka on valmistettu muovista, mutta loput huonekalut ovat rautatyötä, joten vaadin tuotetta toimimaan molempien materiaalien kanssa. Löysin viimeiseksi oikean, samoin kuin jonkin aikaa, viime viikonloppuna vähän makeoveria varten.

Syötä ruoste-roman universaali. Koska se kattaa sekä rauta- ja muovi, ymmärsin, että löysin täydellisen ratkaisun. Sitä on saatavana suihkutussovelluksessa, joten tarvitsin vain ei-ikkunan päivä ja vähennä arkkeja nurmikon yli.

Ukkosta viime viikonloppuna kyyhkyn oikealle tunnille sekä neljä pulloa ruoste-taleumin yleismaailmallista myöhemmin, tehtävä oli valmis. Puhdas suihkutus oli täydellinen (ei siveltimien puhdistamista jne.). Lisäksi niin kauan kuin jatkat liikkumista, maali jatkuu tasaisesti – en ole vielä löytänyt tiputusta!

Joten noin 55 dollarilla käsittelin patio -huonekalujen muuttamista. Olen niin tyytyväinen tuloksiin! Nyt vaadin vain muuttaa takapihani – inspiraatiota alla!

Haluatko lisää ideoita? Katso muutama suosituimmista patio -huonekalujen valinnoista ja hanki lisää ulkosuunnittelun inspiraatiota.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Sarah Hartill 6. Joy von Sidemann, kuten heinäkuun 2009 Home & Home Magazine -ongelmassa nähtiin

Leave a Reply

Your email address will not be published.